Helpen?

Er zijn een aantal items waarmee u ons misschien kunt helpen.

Wij zijn op zoek naar:

Opslagruimte:
Een box, een schuur, ruimte waar wij onze spullen kunnen opslaan die verkocht worden op braderieën en Marktplaats.

Goederen:
Die wij te koop kunnen zetten op Marktplaats of verkopen op braderieën.

Collecteren:
Heeft u een dierenwinkel of heeft u een dierenwinkel waar u kind aan huis bent? Vraag eens of de eigenaar bereid is om een collectebus van SZA op zijn/haar toonbank te zetten. Zo kunnen we profiteren van uw goede relatie met deze diervriendelijke ondernemers.

Vrijwilligers:
Voor collectes, braderieën, chipacties en allerlei andere voorkomende acties/werkzaamheden.

Sponsors:
Bedrijven en/of kleine zelfstandigen die hun diensten/producten kunnen aanbieden aan onze lezers van de SZA Nieuwsbrief. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van tegoedbonnen, drukwerk en dier gerelateerde producten.

Adverteren:
Bedrijven en/of kleine zelfstandigen kunnen ook overwegen om te adverteren in onze nieuwsbrief. Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief@stichtingzwerfkatalmere.nl

Maar zo kunnen we voor vele branches wel iets bedenken.
Heeft u zelf ideeën of vragen dan horen wij ze graag. Bel of mail ons!

Sponsors

Een aantal bedrijven hebben in het verleden al diensten/producten ter beschikking gesteld:

Dierenshop online   Martess

Drukkerij Almere      Haarmode Judith